Pozivamo Vas na istraživanje Biblije

Vjerujemo da je Sveto Pismo, Biblija, Božja nadahnuta i neprolazna riječ koja treba biti jedino mjerilo vjere svakog pojedinca. U Bibliji pronalazimo osobu Isusa Krista, Božjeg Sina koji spašava nas ljude od grijeha i smrti. Mnogi pisci Biblije su zapisali i posvjedočili o Kristovoj prisutnosti na Zemlji, o njegovom božanskom podrijetlu i o njegovom spasonosnom djelu za nas ljude.

Zapisali su Isusove izjave, istražili događaje i smatrali to toliko važnim za cjelokupno čovječanstvo, da su dijelove BIblije prepisivali s izuzetnom opreznošću i ozbiljnošću, a često puta su Bibliju smatrali vrjednijom od svog života.

 

Biblija ne govori samo o povijesti. Biblija je knjiga koja ima izuzetnu važnost za nas danas, i za vrijeme koje je pred nama. Ukoliko želite istraživati Sveto Pismo, upoznati Spasitelja i vidjeti kako budućnost izgleda iz biblijske perspektive, nudimo Vam dva načina proučavanja: Osobno proučavanje u našim prostorijama  ili putem dopisne Biblijske škole koju besplatno možete naručiti