top of page

Kao kršćani, vjerujemo da je za čovjeka važno njegovati cjelovito zdravlje. Osim duhovnog, intelektualnog i emocionalnog zdravlja, važan je i tjelesni aspekt našeg bića. Tako pravilna prehrana postaje sve bitnija tema današnjice i jedno od ključnih pitanja našeg cjelovitog zdravlja budući da snažno utječe na sve ove nedjeljive aspekte čovjeka.

 

Iako možda niste vrsna kuharica ili kuhar, to nije važno! Ukoliko želite zdravo kuhati za vas i vaše ukućane, naša kuhinja je pravo mjesto za učenje. Brzo pripremiti kvalitetno, ukusno i što jeftinije jelo nije uvijek lak zadatak koji se može naći pred vama. Naša kuharska radionica pruža raznovrsne recepte po svjetskim zdravstvenim standardima. Na kraju svakog susreta polaznici mogu uživati u djelu svojih ruku, a sa sobom mogu ponijeti par zdravih i ukusnih recepata.

 

S obzirom da je broj sudionika ograničen zbog kapaciteta prostora, molimo Vas da se unaprijed najavite na br. telefona 091 7639 116 i rezervirate svoje mjesto. 

 

Napomena: broj vašeg telefona koristit će se isključivo za osobni kontakt s vama i u druge svrhe, bez vaše dozvole, neće biti korišten.

T e č a j   z d r a v e    k u h i n j e

bottom of page